«

»

Jan 30

Promotii purificatoare apa Osmoza Inversa

Osmoza Inversa ADVANCE PLCD 7 cu 7 trepte de filtrare,
Pompa Booster si Computer LCD

Din seria de pachete promotionale, va prezentam purificatoarele cu Osmoza Inversa ADVANCE PLCD 7 din categoria Premium, cu 7 trepte de filtrare, Pompa Booster si Computer LCD.

Acesta este cel mai complex si mai performant sistem de purificare a apei cu Osmoza Inversa de pe piata. Fiabil si silentios, sistemul de filtrare a apei potabile ADVANCE PLCD 7 se remarca prin cele 7 trepte de filtrare: filtru de 5 microni si de 1 micron, membrana osmotica si filtre carbune activat GAC, cartuse de remineralizare si ionizator bioceramic.

Purificatoare Osmoza Inversa cu Cartus de remineralizare si Ionizator Bioceramic

pachet-promotional-osmoza-inversa-7-trepte-filtrare

Comanda online si beneficiaza de promotiile WaterMAG!

Datorita celor 2 componente speciale – Cartusul de remineralizare si – Ionizatorul Bioceramic, calitatea apei de baut este mult mai ridicata: se echilibreaza nivelul pH-ului, apa este imbogatita cu minerale, apa este ionizata natural pana la un nivel apropiat de cel al apelor din natura, precum cascade sau izvoare de munte.

Beneficiile apei potabile purificate

Beneficiile apei potabile purificate si tratate cu statiile de filtrare cu Osmoza Inversa ADVANCE PLCD 7 din categoria Premium, cu 7 trepte de filtrare, sunt numeroase.

Apa de baut cu un pH echilibrat si un grad de ionizare cat mai apropiat de cel natural contribuie la detoxifierea organismului si reduce nivelul radicalilor liberi care accelereaza procesul de îmbătrânire al organismului.

 

Osmoza Inversa ADVANCE PLCD cu Pompa Booster si Computer LCD

 

pompa-booster-statii-apa-osmoza-inversa

Pompa Booster inclusa la sistemele cu LCD permite functionarea la parametrii optimi a statiei de purificare cu Osmoza Inversa la presiuni incepand cu 1.5 bari si este echipata cu sisteme pentru protectie la intreruperea alimnentarii cu apa si la suprapresiune.

Computerul cu LCD incorporat are multiple functii, printre care: avertizare cand este necesara schimbarea filtrelor sau cand se intrerupe alimentarea cu apa ori declansarea automata a spalarii membranei osmotice.