«

»

Jun 05

Osmoza Inversa, sisteme de purificare a apei

Despre Osmoza Inversa si purificarea apei am mai vorbit si stim deja ca este o procedura moderna de purificare a apei, iar statiile de purificare si tratare a apei cu Osmoza Inversa au la baza tehnologii de ultima ora.

Sistemele de purificare a apei potabile cu 5, 7, 8 sau 10 trepte de filtrare, nu numai ca filtreaza apa de impuritati si contaminanti (nitrati, nitriti, metale grele etc.) in proportie de peste 99,99%, dar si imbunatatesc compozitia apei.

De ce o statie de filtrare a apei potabile cu Osmoza Inversa in gospodaria proprie?

Pentru ca astfel calitatea apei va fi garantata 100%, iar cheltuielile cu achizitia si intretinerea statiei de purificare se vor amortiza intr-un timp foarte scurt. Consumul de apa imbuteliata din comert necesita cheltuieli constante si mari, iar calitatea acesteia este greu de controlat.

Magazinul online WaterMAG va prezinta cele mai moderne sisteme de purificare si tratare a apei potabile, iar unul dintre atuurile importante este posibilitatea configurarii statiei de apa de care aveti nevoie

Statie Osmoza Inversa cu 10 trepte de filtrare

Configuratorul Osmoza Inversa ADVANCE cu 5 ——> 10 trepte de filtrare porneste de la sistemul de baza de filtrare si purifiare a apei potabile cu Osmoza Inversa ADVANCE cu 5 trepte de filtrare, la care se pot adauga optional cartusul de remineralizare, cartusul de ionizare ori de control al coeficientului pH, un cartus molecular sau sterilizatorul cu Ultra Violete.

configurator-osmoza-inversa-10trepte-filtrare-apa

In comparatie cu alte sisteme cu Osmoza Inversa, acesta vine la pachet cu o serie de avantaje, precum rezervorul presurizat de 12 litri, suportul metalic, electrovalva automata sau senzorul de protectie in cazul in care sursa de apa este oprita sau la suprapresiune.

Statie Osmoza Inversa cu 8 trepte de filtrare

 

configurator-osmoza-inversa-8trepte-filtrare-apaSistemul de Osmoza Inversa de capacitate mare cu 8 trepte de filtrare DIRECT FLOW 800GPD este disponibil la un pret foarte avantajos si este recomandat pentru utilizarea in locuinta, in sediile de birouri sa in intreprinderile mici.

Sistemul de purificare a apei are capacitate de pana la 1.5-1.8 litri pe minut si poate fi instalat sub sau langa chiuveta de bucatarie.

Poate fi echipat suplimentar cu cartuse de Remineralizare, Ionizare Bioceramica, Echilibrare pH pentru ca apa de baut sau pentru gatit sa fie de o calitate foarte buna, echilibrata si bogata in mineralele de care organismul are nevoie.

.

Sisteme profesionale de purificare si tratare a apei

In lista de produse a magazinului online WaterMAG se gaseste intreaga gama de statii de filtrare si purificare a apei potabile pentru locuinte si institutii publice sau obiective industriale, dar si componente si consumabile, filtre si sterilizatoare sau pompe si hidrofoare, automatizari sau pompe pentru ape uzate.

produse-purificare-tratare-apa-watermag