«

Aug 17

Promotiile WaterMAG. Statii de purificare a apei potabile

Bacterii, virusuri, alge, protozoare, mucegaiuri sunt cauze al apei contaminarii apei ce provine dintr-o sursa neverificata sau este transportata printr-un sistem de conducte necorespunzator. Riscurile de imbolnavire sunt mari din cauza apei contaminate, atat pentru persoanele sensibile, pentru copii sau persoane in varsta, cat si pentru persoanele adulte cu o sanatate generala buna.

Modalitatile de dezinfectare sunt variate, de la clasica metoda de purificare a apei de baut prin clorinare, pana la statii de purificare cu Osmoza Inversa, sisteme de filtre sau lampi cu ultraviolete.

Statia de filtrarea si purificare a apei potabile ADVANCE PLCD 7 este cel mai complex si mai performant sistem de osmoza inversa de pe piata. Cele 7 trepte filtrare ce asigura o puritate a apei de 99,9% includ si trecerea apei printr-un cartus de remineralizare care regleaza nivelul pH-ului si imbunatateste calitatea apei prin adaugarea de minerale precum calciu, magneziu, sodiu, potasiu.

Ionizatorul Bioceramic este ultima treapta de tratare a apei in instalatia cu osmoza inversa si are rolul, dea semenea, de imbunatatire a calitatii apei de baut, aducand-o la un nivel de ionizare asemanator cu apa naturala din cascadele sau izvoarele de munte.

purificare-dezinfectare-apa-de-baut-osmoza-inversa

  • ADVANCE este un purificator cu osmoza inversa din categoria Premium, ce poate avea pana la 10 trepte de filtrare. Unul dintre cele mai importante atuuri ale statiei de purificare a apei potabile este posibilitatea configurarii acesteia dupa nevoile fiecarui utilizator.

In magazinul online WaterMAG.ro, in pagina produsului, puteti sa alegeti componentele suplimentare pentru statie de purificare a apei cu osmoza inversa, adaugand cartusul de remineralizare sau de ionizare, cartus special pentru pH sau cartus molecular ori sterilizator cu UV.

Sistemul ADVANCE de purificare a apei este livrat complet asamblat, cu toate componentele si cartusele de imbunatatire a calitatii apei, aprecum si cu toate accesoriile necesare pentru instalare.

configurator-osmoza-inversa-10trepte-purificare-apa-potabila