Nici un produs adaugat in cos!
Home / Produse / Filtre / Filtre denisipare cu Autocuratare / Filtre cu autocuratare HYDRA

Filtre cu autocuratare HYDRA

Disponibilitate: la comanda
Pret: 44599 Lei
Cod produs: WMHYDRA
Acest produs poate fi achizitionat doar la comanda!
Cantitate:

Detalii

Unicul filtru cu spalare inversa

Filtrele cu autocuratare Hydra au fost concepute cu solutii tehnice inovatoare privind eficienta sistemului de curatare a cartuselor filtrante prin spalarea contra-curent, astfel indepartandu-se mai eficient impuritatile depozitate pe suprafata filtranta.

Filtrul are un cartus cu sita filtranta de inox ce poate opri impuritatile de pana la 90 de microni.
Cu acest filtru, se elimina deschiderea frecventa si schimbarea cartusului filtrant si toate operatiunile aferente (intreruperea sursei de apa, apa cursa pe jos in momentul indepartarii carcasei, curatarea carcasei), totul prin simpla deschidere a robinetului de purjare de la baza filtrului.

Auto-curatarea prin spalare inversa in contra-curent realizeaza o indepartare mult mai eficienta a impuritatilor depuse pe sita filtranta. Aceasta auto-curatare se face prin deschiderea robinetului de la baza filtrului, creandu-se o depresurizare in filtru, care forteaza cartusul sa isi modifice pozitia (se deplaseaza in jos), permitand apei sa intre in sens invers.

Apa este asigurata in permanenta, chiar si in timpul procesului de curatare.

Filtrul este compus din materiale non-toxice, compatibile pentru apa potabila, in conformitate cu cerintele UE, “Directiva 98/83/EC”

 

Caracteristici tehnice:

Debit maxim 5 m³/h
Finete filtrare 90 µ
Marime intrare/iesire 1"
Presiune maxima 8 bar
Presiune minima 1 bar
Temperatura maxima 45 °C
Temperatura minima 4 °C
Dimensiuni : (H x Φ) (38 x 12) cm
Greutate 1 Kg

Video

Cataloage

 
Produse asociate
    Inchide
    Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
    OK, am inteles