Nici un produs adaugat in cos!
Home / Produse / Filtre / Filtre cu discuri TYPHOON / Filtru cu discuri Typhoon 2"

Filtru cu discuri Typhoon 2"

Detalii

"Typhoon" este fabricat din materiale  care fac filtrul durabil în timp, rezistent la radiația solară și substanțele chimice care sunt utilizate în agricultură de astăzi, usor dar robust (corp PA, cartuș discuri PPC, clemă INOX).

In situatia in care  debitul nu depaseste potențialul filtrului, dar apa are o concentrație mare  de nisip, materii organice si alte particule si intervalele dintre etapele de curatare sunt pre mici, atunci conectarea in paralel a două sau mai multe filtre "Typhoon" este usor de facut  și este soluție economică pentru această problemă.

"TYPHOON" are o filtrare eficienta la o gamă largă de debite datorită  regulatorului  de viteză a apei inovator, care permite filtrului sa realizeze un  eficient hidrociclon indiferent de viteza de curgere.

Mișcare circulară continuă de apă in hidrociclon forțează îndepărtarea particulelor anorganice și nisip din cartușul disc permițând astfel o suprafață de filtrare crescuta și mai eficienta.

Curățarea este realizată atunci când diferența de presiune este aproape de 1,0 -1,2 bar.

Pentru instalatii cu debite mai mari de 50 m3 / h este recomandă utilizarea unui sistem de filtrare (baterie) cu mai multe filtre de 2"sau 3"

Video

Cataloage

 
Produse asociate
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
OK, am inteles