Nici un produs adaugat in cos!

Filtru HYDRO 1"

Detalii

Constructia  din poliropilena armata cu fibra de sticla face ca acest filtru sa fie durabil în timp, radiația solară și produse chimice. (corp PPC, cartuș discuri PPC, sita INOX).

Apa murdară intră printr-o duză direcționala in interiorul filtrului sitei din oțel inoxidabil. Miscarea centrifugala si gravitatia muta resturile în jos și în supapa de spălare. Deschiderea periodică a supapei spălare va elibera murdărie din zona resturilor, fără a fi nevoie de a deschide filtrul pentru curățare, astfel filtrul este păstrat curat pentru o perioadă lunga.
 Conexiunea este liniară.
Poate fi folosit ca filtru principal sau secundar. Aplicații: instalatii de irigare cu micro-aspersoare, grădinărit, (sprinklere - Pop Up)
Ușor de curățat prin îndepărtarea reziduurilor de pe sita filtrului prin clătire. Curățare se realizează atunci când presiunea diferențial este aproape de 0,9 -. 1,0 bar

Video

Cataloage

 
Produse asociate
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
OK, am inteles