Nici un produs adaugat in cos!
Home / Produse / Osmoza Inversa

Osmoza Inversa

 

Ce este Osmoza Inversa?

 

De ce este mai buna apa de la RO decat Apa Imbuteliata?


Cand se inlocuiesc filtrele la Osmoza Inversa?

 

Cum se face instalarea?

 

Daca sunteti in cautarea unui sistem care sa va asigure o apa mai buna si mai ieftina decat apa imbuteliata, atunci alegeti un Sistem cu Osmoza Inversa. Osmoza Inversa denumita traditional RO (Reverse Osmosis) este cel mai performant sistem de filtrare a apei. Acesta nu numai ca va ofera o apa curata si sigura pentru baut si gatit, dar va ajuta sa economisiti bani, prin eliminarea costului ridicat al apei imbuteliate. Mai mult de 80% din costul apei imbuteliate este reprezentat de ambalaj, transport si reclama.

 

31 produse | Pagina: 1 2 3    Vizualizeaza:
Sorteaza dupa:
599 Lei
Acest produs poate fi achizitionat doar la comanda!

Informatii despre Osmoza Inversa

 

Reverse Osmosis Infographic

 


Ce este Osmoza Inversa?

Osmoza Inversa este un fenomen fizic complex. In sinteza filtrarea prin Osmoza Inversa se realizeaza cu o  membrana cu porii atat de mici (0.0001 microni) incat doar apa pura reuseste sa treaca. Impuritatile din apa contaminata sunt prea mari pentru a trece prin porii membranei si sunt drenate la scurgere. Sistemul este atat de performant incat reuseste sa elimine peste 99,99% din contaminanti (nitrati, nitriti, metale grele ...)


De ce este mai buna apa de la Osmoza Inversa decat Apa Imbuteliata?

Este cea mai buna solutie pentru furnizarea apei potabile de calitate si este cea mai eficienta metoda de reducere a contaminantilor din apa. Sistemele de osmoza inversa se amortizeaza in 6-8 luni, oferind o alternativa mai rentabila decat apa îmbuteliata. Apa produsa de un sistem de osmoza inversa este în general mai pura decât apa îmbuteliata oferita in magazine. Dacă sunteti în cautarea unei alternative la apa îmbuteliata, costisitoare, un sistem de osmoza inversa este cea mai buna optiune.

Set prefiltre


Cand se inlocuiesc filtrele la Osmoza Inversa?

In general filtrele se inlocuiesc la un interval de 6-12 luni. Filtrele se impart in trei categorii. Prefiltrele (cele trei din fata membranei osmotice) se inlocuiesc la 6-9 luni. Postfiltrele (fitrele de dupa membrana osmotica) la 9-12 luni sau 3000 de litri de apa purificata. Membrana osmotica (elementul central al instalatiei de filtrare) este tot un consumabil si are durata de viata influentata de calitatea apei de intrare din sistem si cantitatea de apa produsa. In functie de parametrii apei de alimentare a sistemului, in conditii normale de utilizare in familie (apa pentru baut si gatit) membrana osmotica are durata de viata de 1-3 ani. Apa cu duritate ridicata, clorul si bacteriile influenteaza mult viata membranei osmotice. De aceea recomandam ca pentru apa foarte dura sa se instaleze un sistem de dedurizare a apei. In cazul apei de retea, care in general este clorinata, recomandam inlocuirea prefiltruiui de carbune activat GAC mai des.


Cum se face instalarea?

Toate sistemele de Osmoza Inversa furnizate de  WaterMAG sunt insotite de Manual de Instalare in Limba Romana si Kit de accesorii ce contine tot ce aveti nevoie pentru instalare. Daca sunteti o persoana indemanatica puteti instala singur si rapid sistemul de osmoza. Orice instalator cu o minima experienta poate instala sistemul fara probleme. Consultantii WaterMAG va stau oricand la dispozitie pentru a va indruma daca aveti neclaritati la instalarea sistemului.


Beneficiile sistemelor cu Osmoza Inversa:

Un sistem de Osmoza Inversa va imbunatati gustul, culoarea si mirosul apei. WaterMAG va ofera cea mai mare gama de Sisteme de Osmoza Inversa, Filtre de schimb, Membrane Osmotice, Accesorii si diverse tipuri de Robineti si Baterii cu design deosebit concepute special pentru Osmoza Inversa. WaterMAG este importator si distribuitor al acestor sisteme de ultima generatie. Sistemele sunt dotate, in functie de model cu: Electrovalve, Pompe Booster, Computere pentru masurarea in permanenta a calitatii apei, Filtre pentru Ionizarea Apei, Sterilizatoare cu UltraViolete... toate pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de o apa sigura si de cea mai buna calitate. Specialistii nostri sunt bucurosi sa va indrume in alegerea sistemului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra. Ne puteti contacta la numerele de telefon 0735-000044 / 031-410-2222 sau pe e-mail office@watermag.ro

 

Vreti sa aflati care este cel mai bun sistem de tratare a apei pentru dumneavoastra?
Sunati la consultantii nostri, experti in tratarea apei! 0735-000044 / 031-410-2222


Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
OK, am inteles