Nici un produs adaugat in cos!
Home / Produse / Ultrafiltrare / Filtre EXCITO / Purificator de apa EXCITO CRT
-30%
Promotie

Purificator de apa EXCITO CRT

Disponibilitate: la comanda
Pret vechi: 42799 Lei
Pret: 29999 Lei
Cod produs: EXCITO CRT
Acest produs poate fi achizitionat doar la comanda!
Cantitate:

Detalii

Purificatorul EXCITO CRT este un sistem profesional modern si economic de filtrare a apei pentru uz casnic, premiat in Statele Unite pentru inovatie. Sistemul este compact, simplu de instalat si foarte usor de intretinut.

Dispus intr-o carcasa de culoare negru-mat, sistemul de filtrare a apei are aspectul unui mobilier de o finete extraordinara, foarte usor de incadrat in orice bucatarie si la orice nivel de pretentii estetice.

Componenta:

 • Stagiul 1: AIPRO-20 MS filtru de sedimente la nivelul de 20 microni - elimina particulele ca nisipul, rugina, praful precum si alte substante care se afla in suspensie
 • Stagiul 2:
  AIPRO-1 MS filtru de sedimente la nivelul de 1 micron - elimina particule ca nisipul, rugina, praful precum si alte substante care se afla in suspensie
 • Stagiul 3: AICRO-L 3 filtru cu carbune granular facut din coaja de nuca de cocos. Este facut pentru a elimina 99% din clorurile din apa, sedimente si alte materii organice. Imbunatateste gustul si mirosul apei.
 • Stagiul 4: AICRO-L 4 filtru cu carbune granular la o granulatie extrem de fina facut din coaja de nuca de cocos. Este facut pentru a elimina 99% din clorurile din apa, sedimente si alte materii organice. In plus elimina metalele ca fierul, cromul, mercurul si metalele grele. De asemenea,  imbunatateste gustul si mirosul apei.
 • Dimensiune: 390x355x1000 mm

Avantaje:

 •  nu elimina mineralele din apa
 •  nu elimina apa la drenaj

 

Video

Cataloage

 
Produse asociate
  Inchide
  Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
  OK, am inteles