Nici un produs adaugat in cos!
Home / Produse / Statii de Deferizare / Deferizare si demanganizare cu BIRM / Statii de deferizare cu BIRM cu valva RX / Statie de deferizare-demanganizare cu Birm� model WMBI-43RX

Statie de deferizare-demanganizare cu Birm� model WMBI-43RX

Disponibilitate: la comanda
Pret: 357899 Lei
Cod produs: WMBI-43RX
Acest produs poate fi achizitionat doar la comanda!

Detalii

 Statiile de deferizare-demanganizare model WMBI-43RX cu Birm® sunt echipate cu sistemul de control RX sunt dotate cu microprocesor si cu valve electromagnetice ceramice de inalta anduranta. Valvele RX sunt primele care folosesc discuri rotative din ceramica de inalta calitate. Aceasta tehnologie garanteaza o functionare  fara probleme. Ele pot efectua spalarea inversa in functie de timp, volum si timp/volum.

Birmul este un mediu de filtrare utilizat pentru inlaturarea fierului si manganului din apa. Acesta actioneaza ca un catalizator intre oxigen si fierul dizolvat in apa producind hidroxid feric care precipita si astfel poate fi usor filtrat. Caracteristicile fizice ale mediului Birm asigura un excelent sistem de filtrare, care este se curata prin spalarea inversa.

Utilizare

Birm®  este un mediu filtrant granular si este folosit pentru eliminarea fierului si manganului din apa.

Avantaje

  • Acest mediu este foarte avantajos din punct de vedere economic,in comparatie cu alte metode folosite pentru eliminarea fierului si manganului din apa. Mediul filtrant poate fixa echivalentul a 4.3 g/litru.
  • Afisajul se realizeaza pe display LCD.Pozitionarea optica cu fotocelula a pistonului elimina erorile altor  valve care îsi pozitioneaza pistonul cu ajutorul unor came mecanice.
  • Setarile sunt stocate în memorie nevolatila EEPROM. Astfel in cazul unei pene de curent, setarile initiale ale valvei nu se vor pierde. In cazul in care intreruperea alimentarii cu energie electrica dureaza mai mult de 3 ore, va fi necesara doar reprogramarea orei.
  • Accesare facila Mod Diagnostic si History

      !!!- Nu se recomanda folosirea apei clorinate la  filtrele cu Birm.

Carcteristici tehnice:

Volum mediu filtrant BIRM
43 litri
Capacitate ciclica de deferrizare 185 g Fe+Mn
Debit maxim 500-1400 litri/h
Presiune
1,5-6 bar
Spalare inversa in fuctie de

volum sau timp cu debit 1,5m3/h

Bypass inclus
Temperatura 5 °- 45 °C
Dimensiuni : (Φ x H) 270x1600mm
Racord
1"

Video

Cataloage

 
Produse asociate
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
OK, am inteles