Nici un produs adaugat in cos!
Home / Produse / Statii de Deferizare / Deferizare si demanganizare cu BIRM / Statii de deferizare cu BIRM cu valva CLACK / Statie de deferizare-demanganizare cu Birm� model WMBI-60CT

Statie de deferizare-demanganizare cu Birm� model WMBI-60CT

Disponibilitate: la comanda
Pret: 363599 Lei
Cod produs: WMBI-60CT
Acest produs poate fi achizitionat doar la comanda!

Detalii

Statiile de deferizare-demanganizare WMBI-60CT cu Birm®sunt cu regenerare in functie de timp si comandate de catre valve electronice ClacK, cu microprocesor si afisaj digital, fabricate în SUA. Pozitionarea optica cu piston asigura o inalta siguranta in functionare. Sunt unele dintre cele mai fiabile valve de comanda existente pe plan mondia. Sistemul lucreaza total automat. Sunt compuse din 2 componente, rezervorul cu  rasina schimbatoare de ioni si rezervorul de saramura.

Birmul este un mediu de filtrare utilizat pentru inlaturarea fierului si manganului din apa. Acesta actioneaza ca un catalizator intre oxigen si fierul dizolvat in apa producind hidroxid feric care precipita si astfel poate fi usor filtrat. Caracteristicile fizice ale mediului Birm asigura un excelent sistem de filtrare, care se curata prin spalarea inversa.

Utilizare

Birm®  este un mediu filtrant granular si este folosit pentru eliminarea fierului si manganului din apa.

Avantaje

  • Acest mediu este foarte avantajos din punct de vedere economic,in comparatie cu alte metode folosite pentru eliminarea fierului si manganului din apa. Mediul filtrant poate fixa echivalentul a 4.3 g/litru.
  • Afisajul se realizeaza pe display LCD.Pozitionarea optica cu fotocelula a pistonului elimina erorile altor  valve care îsi pozitioneaza pistonul cu ajutorul unor came mecanice.
  • Setarile sunt stocate în memorie nevolatila EEPROM. Astfel in cazul unei pene de curent, setarile initiale ale valvei nu se vor pierde. In cazul in care intreruperea alimentarii cu energie electrica dureaza mai mult de 3 ore, va fi necesara doar reprogramarea orei.
  • Accesare facila Mod Diagnostic si History

       !!!- Nu se recomanda folosirea apei clorinate in cazurile de filtrare cu Birm.

 Carcteristici tehnice:

Volum mediu filtrant BIRM
60 litri
Capacitate ciclica de deferrizare 258 g Fe+Mn
Debit maxim 900-1100 litri/h
Presiune
1,4-8,6 bar
Spalare inversa in fuctie de
timp/debit 1,8m3/h
Bypass optional
Temperatura 4 °- 43 °C
Dimensiuni : (Φ x H) 330x1570 mm
Racord
1"

Video

Cataloage

 
Produse asociate
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
OK, am inteles