Nici un produs adaugat in cos!
Home / Produse / Statii de Deferizare / Deferizare si demanganizare cu PYROLOX / Statii de deferizare cu PYROLOX cu valva CLACK / Statie de deferizare-demanganizare cu Pyrolox� model WMPY-30CT

Statie de deferizare-demanganizare cu Pyrolox� model WMPY-30CT

Disponibilitate: la comanda
Pret: 240799 Lei
Cod produs: WMPY-30CT
Acest produs poate fi achizitionat doar la comanda!

Detalii

Statiile de deferizare-demanganizare WMPY-30CT cu Pyrolox™sunt cu regenerare in functie de timp si comandate de catre valve electronice ClacK, cu microprocesor si afisaj digital, fabricate în SUA. Pozitionarea optica cu piston asigura o inalta siguranta in functionare. Sunt unele dintre cele mai fiabile valve de comanda existente pe plan mondia. Sistemul lucreaza total automat.

Pyroloxul este un mediu filtrant granular si este folosit pentru eliminarea fierului, manganului si a hidrogenului sulfurat.Functioneaza ca un catalizator, dar el insusi ramane neschimbat. Este un minereu natural, format din dioxid de mangan, care a fost folosit in tratarea apei de mai mult de 75 ani.  Pyroloxul oxideaza fierul, manganul si hidrogenul sulfurat, acestia fiind fixati pe mediu si eliminati in timpul spalarii inverse.

Utilizare

. Pyroloxul este un mediu filtrant granular si este folosit pentru eliminarea fierului, manganului si a hidrogenului sulfurat. Este folosit acolo unde apa contine clor acesta marind reactia de catalizare.

 Avantaje

  • Statiile de filtrare cu Pyrolox™ reprezinta o solutie eficienta si economica pentru eliminarea fierului, manganului si hidrogenului sulfurat din apa. Mediul filtrant poate fixa echivalentul a 4.3 g/litru.
  • Regenerarea nu se face pe baza de substante chimice. Acest mediu este foarte eficient pentru eliminarea contaminatilor care au o concentratie scazuta
  • Pyroloxul poate fi folosit in conjunctie cu aerarea, clorinarea si alte metode de pretratare a apei, folosite in aplicatiile dificile.
  • Pyroloxul este rezistent la clor .Clorul si ceilalti oxidanti accelereaza reactia de catalizare.
  • Afisajul se realizeaza pe display LCD.Pozitionarea optica cu fotocelula a pistonului elimina erorile altor  valve care îsi pozitioneaza pistonul cu ajutorul unor came mecanice.
  • Setarile sunt stocate în memorie nevolatila EEPROM. Astfel in cazul unei pene de curent, setarile initiale ale valvei nu se vor pierde. In cazul in care intreruperea alimentarii cu energie electrica dureaza mai mult de 3 ore, va fi necesara doar reprogramarea orei.
  • Accesare facila Mod Diagnostic si History

!!! Din cauza greutatii mari, filtrele cu Pyrolox trebuie sa aiba parte de o spalare inversa adecvata, cu debite mari de apa,pentru a se asigura expansiunea necesara a patului si pentru a ne asigura de o buna functionare a acestora.

 Carcteristici tehnice:

Volum mediu filtrant PYROLOX
30 litri
Capacitate ciclica de deferrizare 129 g Fe+Mn
Debit maxim 400-600 litri/h
Presiune
1,4-8,6 bar
Spalare inversa in fuctie de
timp/debit 2,4 m3/h
Bypass optional
Temperatura 4 °- 43 °C
Dimensiuni : (Φ x H) 230x1420 mm
Racord
1"

Video

Cataloage

 
Produse asociate
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
OK, am inteles