Nici un produs adaugat in cos!
Home / Produse / Statii de Deferizare / Deferizare si demanganizare cu PYROLOX / Statii de deferizare cu PYROLOX cu valva RX / Statie de deferizare-demanganizare cu Pyrolox� model WMPY-71RX

Statie de deferizare-demanganizare cu Pyrolox� model WMPY-71RX

Disponibilitate: la comanda
Pret: 550499 Lei
Cod produs: WMPY-71RX
Acest produs poate fi achizitionat doar la comanda!

Detalii

Statiile de deferizare-demanganizare model WMPY-71RX cu Pyrolox™  echipate cu sistemul de control RX  sunt dotate cu microprocesor si cu valve electromagnetice ceramice de inalta anduranta. Valvele RX sunt primele care folosesc discuri rotative din ceramica de inalta calitate. Aceasta tehnologie garanteaza o functionare  fara probleme. Ele pot efectua spalarea inversa in functie de timp, volum si timp/volum.

Pyroloxul este un mediu filtrant granular si este folosit pentru eliminarea fierului, manganului si a hidrogenului sulfurat. Functioneaza ca un catalizator, dar el insusi ramane neschimbat. Este un minereu natural, format din dioxid de mangan, care a fost folosit in tratarea apei de mai mult de 75 ani. Pyroloxul oxideaza fierul, manganul si hidrogenul sulfurat, acestia fiind fixati pe mediu si eliminati in timpul spalarii inverse.

Utilizare

Pyroloxul este un mediu filtrant granular si este folosit pentru eliminarea fierului, manganului si a hidrogenului sulfurat. Este folosit acolo unde apa contine clor acesta marind reactia de catalizare.

Avantaje

  • Statiile de filtrare cu Pyrolox™ reprezinta o solutie eficienta si economica pentru eliminarea fierului, manganului si hidrogenului sulfurat din apa. Mediul filtrant poate fixa echivalentul a 4.3 g/litru.
  • Regenerarea nu se face pe baza de substante chimice. Acest mediu este foarte eficient pentru eliminarea contaminatilor care au o concentratie scazuta
  • Pyroloxul poate fi folosit in conjunctie cu aerarea, clorinarea si alte metode de pretratare a apei, folosite in aplicatiile dificile.
  • Pyroloxul este rezistent la clor. Clorul si ceilalti oxidanti accelereaza reactia de catalizare.

      !!! Din cauza greutatii mari, filtrele cu Pyrolox trebuie sa aiba parte de o spalare inversa adecvata, cu debite mari de apa,pentru a se asigura expansiunea necesara a patului si pentru a ne asigura de o buna functionare a acestora.

 Carcteristici tehnice:

Volum mediu filtrant PYROLOX
71 litri
Capacitate ciclica de deferrizare 305 g Fe+Mn
Debit maxim 800-1600 litri/h
Presiune 1,5-6 bar
Spalare inversa in fuctie de

volum sau timp cu debit 6 m3/h

Bypass inclus
Temperatura 5 °- 45 °C
Dimensiuni : (Φ x H) 340x1610mm
Racord
1"

Video

Cataloage

 
Produse asociate
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
OK, am inteles