Nici un produs adaugat in cos!
Home / Produse / Dedurizatoare / Statii de Dedurizare / Statii de dedurizare WaterLUXE cu 30 litri rasina si Bypass inclus
-25%
Promotie

Statii de dedurizare WaterLUXE cu 30 litri rasina si Bypass inclus

Detalii


Detalii Produs :

Statie de dedurizare din gama WaterLUXE , cu un design modern si atragator care se integreaza bine in zone vizibile, avand performante tehnice ridicate. Regenerarea automata de tip  volumetric (masoara volumul de apa dedurizata) determina un consum de sare foarte redus. Este cel mai compact dedurizator de pe piata.

Este usor de utilizat dispunand de o programare  intuitiva cu afisaj LCD, fiind  necesara setarea a  doar trei parametri: ora, duritatea apei si ora cand sa execute regenerarea, restul parametrilor fiind determinati automat.

In timpul functionarii afiseaza pe ecranul LCD, ora, volumul de apa ramas pana la regenerare, debitul instantaneu si ora la care executa regenerarea automata.

Pentru o instalare usoara este dotat din fabricatie cu Bypass si furtun pentru drenaj cu sistem de cuplare rapida.

Parametri afisati :

 

 

 

 

 

 

 

Reprezentare schematica a ciclurilor dedurizatorului:

Caracteristici tehnice:

Specificatii  
AF-30-VT

 
Volum rasina
30 litri
Capacitate ciclica
90 G° x m3
Debit nominal/maxim 2000/ 2650 litri/h
Presiune
1,4-5 bar
Regenerare
Volumetric intarziat, Timp
Bypass Inclus
Temperatura 5 °- 45 °C
Racord 3/4"
Dimensiuni : (H x B x L) 1100x270x470 mm
Greutate la transport
46 kg

Accesorii pentru instalare:

 Big Blue 20"/10" este  un filtru de buna calitate, dotat cu un cartus filtrant de 5-10 microni, obligatoriu de instalat inaintea oricarei statii de dedurizare, pentru protectia rasinii si a electrovalvei. Recomandam acest filtru   datorita dimensiunii generoase, care permite folosirea unui  cartus filtrant cu suprafata mare ce nu micsoreaza presiunea sau debitul apei.

 

 

 

 

 

Schema recomandata pentru instalare:

Video

Cataloage

 
Produse asociate
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
OK, am inteles