Nici un produs adaugat in cos!
Home / Produse / Statii de Multifiltrare / CARBUNE ( GAC) / Filtru cu CARBUNE ACTIV cu valva CLACK / Statii de filtrare cu Carbune (GAC) model WMCA-90CT

Statii de filtrare cu Carbune (GAC) model WMCA-90CT

Disponibilitate: la comanda
Pret: 449599 Lei
Cod produs: WMCA-90CT
Acest produs poate fi achizitionat doar la comanda!
Cantitate:

Detalii

Statiile de filtrare WMCA-90CT cu carbune granular activat (GAC) sunt utilizate la eliminarea clorului liber, a hidrogenului sulfurat, imbunatatirea gustului si a mirosului si sunt echipate cu  valve electronice ClacK, cu microprocesor si afisaj digital, fabricate în SUA.

Pozitionarea optica cu piston asigura o inalta siguranta in functionare. Sunt unele dintre cele mai fiabile valve de comanda existente pe plan mondial. Sistemul lucreaza total automat, spalarea inversa fiind efectuata in functie de timp.

Utilizare

Functia principala a carbunelui granular activat este eliminarea gustului si mirosului neplacute prezente in majoritatea surselor de apa care au fost clorinate

Produsul final este o apa curata, proaspata, care nu contine nici o urma de gust sau miros neplacute.

Carbunele granular activat (GAC) este fabricat din carbune bitumios atent selectionat, de densitate ridicata, rezistent la transport si la alte operatii mecanice. 

Procesul de activare al carbunelui este atent supravegheat pentru a rezulta un produs cu dimensiunea porilor adecvata atat pentru retinerea moleculelor mai mari cat si pentru retinerea moleculelor mai mici de substante organice.

Pentru a obtine o eficienta optima a carbunelui activat in procesul de adsorbtie este recomandat sa avem o suprafata mare de contact in volum cat mai mic.

Acest lucru este necesar datorita faptului ca raportul de adsorbtie este direct proportional cu cantitatea adsorbita pe mediul filtrant.

Caracteristici tehnice:

Volum mediu filtrant GAC
90 litri
Debit spalare inversa
3200 litri/h
Debit maxim 1400-1800 litri/h
Presiune
1,4-8,6 bar
Spalare inversa in fuctie de
timp
Bypass optional
Temperatura 4 °- 43 °C
Dimensiuni : (Φ x H) 410x1520 mm
Racord
1"

Video

Cataloage

 
Produse asociate
    Inchide
    Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
    OK, am inteles