Nici un produs adaugat in cos!

Statii de filtrare cu carbune (GAC) WMCA-30RX

Disponibilitate: la comanda
Pret: 099 Lei
Cod produs: WMCA-30RX
Acest produs poate fi achizitionat doar la comanda!
Cantitate:

Detalii

Sistemele de multifiltrare WMCA-30RX cu carbune granular activat (GAC) sunt utilizate pentru eliminarea clorului liber, a hidrogenului sulfurat si amelioraea gustului si a mirosului, fiind complet automatizate cu electrovalve ceramice de ultima generatie RX. Spalarea inversa a filtrului se face in functie de volum sau volum/ timp.

Utilizare


Functia principala a carbunelui granular activat este imbunatatirea gustului si mirosului neplacut prezent in majoritatea surselor de apa care au fost clorinate, eliminarea hidrogenului sulfurat din apa de put.

Produsul final este o apa curata, proaspata, care nu contine nici o urma de gust sau miros neplacute.

Carbunele granular activat (GAC) este fabricat din carbune bitumios atent selectionat, de densitate ridicata, rezistent la transport si la alte operatii mecanice. 

Procesul de activare al carbunelui este atent supravegheat pentru a rezulta un produs cu dimensiunea porilor adecvata atat pentru retinerea moleculelor mai mari cat si pentru retinerea moleculelor mai mici de substante organice.

Pentru a obtine o eficienta optima a carbunelui activat in procesul de adsorbtie este recomandat sa avem o suprafata mare de contact in volum cat mai mic.

Acest lucru este necesar datorita faptului ca raportul de adsorbtie este direct proportional cu cantitatea adsorbita pe mediul filtran

Caracteristici tehnice:

Volum mediu filtrant GAC
30 litri
Debit spalare inversa
800 litri/h
Debit maxim 500-600 litri/h
Presiune
1,5-6 bar
Spalare inversa in fuctie de
volum sau timp
Bypass inclus
Temperatura 5 °- 45 °C
Dimensiuni : (Φ x H) 230x1420 mm
Racord
1"

Video

Cataloage

 
Produse asociate
    Inchide
    Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
    OK, am inteles