Nici un produs adaugat in cos!

Statii de filtrare cu ZEOLITE model WMZL-30CT

Disponibilitate: la comanda
Pret: 231799 Lei
Cod produs: WMZL-30CT
Acest produs poate fi achizitionat doar la comanda!
Cantitate:

Detalii

Statiile de filtrare WMZL-30CT cu ZEOLITE reprezinta o solutie eficienta si economica pentru eliminarea solidelor aflate in suspensie in apa, fiind comandate de catre valve electronice ClacK, cu microprocesor si afisaj digital, fabricate în SUA. Pozitionarea optica cu piston asigura o inalta siguranta in functionare.Sunt unele dintre cele mai fiabile valve de comanda existente pe plan mondial.Sistemul lucreaza total automat, spalarea inversa fiind facuta dupa timp. 

Utilizare

Zeolite este unul dintre cele mai bune materiale naturale disponibile pentru filtrarea apei. Porozitatea ridicata si suprafata specifica, combinate cu capacitatea sa naturala de schimb cationic il fac mult superior nisipului sau  altor minerale utilizate pentru filtrare a apei.

Zeolite ​​ elimina contaminarea cu particule până la 5 microni și mai jos, adsoarbe cationi dizolvati, cum ar fi Fe, Mn, Cu, Zn, și metale grele, cum ar fi Pb și As, si poate indeparta mirosurile si unele impuritati organice.

Zeolite​​ are o anumita afinitate pentru ionii de amoniu si este utilizat cu succes în mai multe instalatii de tratare a apelor industriale pentru a elimina nivelurile ridicate de ioni de amoniu din apa reziduala. Este de asemenea, folosit pentru a elimina contaminarea cu metale grele din apa reziduala industriala.

Caracteristici tehnice:

Volum mediu filtrant ZEOLITE
30 litri
Debit spalare inversa
1500 litri/h
Debit maxim 1500-2000 litri/h
Presiune
1,4-8,6 bar
Spalare inversa in fuctie de
timp
Bypass optional
Temperatura 4 °- 43 °C
Dimensiuni : (Φ x H) 230x1420 mm
Racord
1"

Video

Cataloage

 
Produse asociate
    Inchide
    Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
    OK, am inteles