Nici un produs adaugat in cos!

Statii de filtrare cu ZEOLITE model WMZL-40CT

Disponibilitate: la comanda
Pret: 260999 Lei
Cod produs: WMZL-40CT
Acest produs poate fi achizitionat doar la comanda!
Cantitate:

Detalii

Statiile de filtrare  WMZL-40CT cu ZEOLITE reprezinta o solutie eficienta si economica pentru eliminarea solidelor aflate in suspensie in apa, fiind comandate de catre valve electronice ClacK, cu microprocesor si afisaj digital, fabricate în SUA. Pozitionarea optica cu piston asigura o inalta siguranta in functionare. Sunt unele dintre cele mai fiabile valve de comanda existente pe plan mondial. Sistemul lucreaza total automat, spalarea inversa fiind facuta dupa timp. 

Utilizare

Zeolite este unul dintre cele mai bune materiale naturale disponibile pentru filtrarea apei. Porozitate ridicata si suprafata specifica, combinate cu capacitatea sa naturala de schimb cationic il fac mult superior nisipului sau  altor minerale utilizate pentru filtrare a apei.

Zeolite ​​ elimina contaminarea cu particule pâna la 5 microni si mai jos, adsoarbe cationi dizolvati, cum ar fi Fe, Mn, Cu, Zn, si metale grele, cum ar fi Pb si As, si poate indeparta mirosurile și unele impurittai organice.

Zeolite ​​ are o anumită afinitate pentru ionii de amoniu și este utilizat cu succes în mai multe instalatii de tratare a apelor industriale pentru a elimina nivelurile ridicate de ioni de amoniu din apa reziduală. Este de asemenea folosit pentru a elimina contaminarea cu metale grele din apa reziduala industriala.

Caracteristici tehnice:

Volum mediu filtrant ZEOLITE
40 litri
Debit spalare inversa
1900 litri/h
Debit maxim 1800-2500 litri/h
Presiune
1,4-8,6 bar
Spalare inversa in fuctie de
timp
Bypass optional
Temperatura 4 °- 43 °C
Dimensiuni : (Φ x H) 260x1570 mm
Racord
1"

Video

Cataloage

 
Produse asociate
    Inchide
    Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
    OK, am inteles