Nici un produs adaugat in cos!
Home / Produse / Sterilizatoare cu UV / Sterilizatoare cu UV STERILIGHT / Sterilizator cu UV STERILIGHT model STUV-SC600
-19%
Promotie

Sterilizator cu UV STERILIGHT model STUV-SC600

Disponibilitate: la comanda
Pret vechi: 556399 Lei
Pret: 450699 Lei
Cod produs: STUV-SC600
Acest produs poate fi achizitionat doar la comanda!
Cantitate:

Detalii

Aceste echipamente sunt special construite pentru a elimina din apa bacteriile, virusii, algele si fungii, prin expunerea apei la raze ultraviolete. Apa rezultata este sigura din punct de vedere bacteriologic fara folosirea de substante chimice, deci in mod natural, fara a genera reziduuri.Sistemul nu modifica gustul, culoarea sau mirosul apei.Sistemul este controlat de microprocesor de avertizare a necesitatii schimbarii lampii UV pentru mentinerea calitatii apei in parametrii.

Eficienta sistemelor cu UV este strict legata de compozitia apei care trebuie sterilizata.Pentru o functionare la parametrii maximi se recomanda ca apa sa indeplineasca urmatoarele conditii:

 • duritatea totala este mai mica de 6 gr. G (in caz contrar se va deduriza apa in prealabil)
 • fier < 0,3 mg/l
 • hidrogen sulfurat < 0,05 mg/l
 • suspensii solide < 10 mg/l
 • mangan < 0,05 mg/l

Recomandari

 • Aceasta lampa este recomandata in specilal locuintelor familiale care folosesc sursa de apa din puturi forate indiferent de ce adancime.   
 • Sistemul este controlat de microprocesor de avertizare a necesitatii schimbarii lampii UV pentru mentinerea calitatii apei in parametrii.
 • Pentru a avea siguranta unei sterilizari corespunzatoare obligatorie este o prefiltrare de 5 microni inainte de a intra apa in instalatia de sterilizare.
 • Lampa UV este proiectata pentru o durata de viata de aproximativ 9000 de ore(aproximativ 1 an), dupa care trebuie schimbata.

Caracteristici tehnice:

Putere efectiva UV 65W
Debit maxim 7300 litri/h
Intrare/iesire 1"
Presiune maxima
8,6 bar
Temperatuta maxima
40 °C
Temparatura minima
2 °C
Dimensiuni : (H x Φ) 89x89x780  mm
Bulb lampa UV (consumabil)
S600RL-HO
Teaca Quartz (consumabil)
QS-600


 

Video

Cataloage

 
Produse asociate
  Inchide
  Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
  OK, am inteles