Home / Cum cumpar

Cum cumpar

 
DERULAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE PE
www.watermag.ro.
 
Prin lansarea unei COMENZI pe www.watermag.ro, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care WaterMAG isi deruleaza operatiunile pe www.watermag.ro.
Programul de lucru pentru relatii cu clientii al magazinului online: 09:00 - 18:00 si sambata: 09:00 - 14:00, cu exceptia zilelor de sarbatoare legala, daca nu se precizeaza altfel in cadrul www.watermag.ro.
  -Pentru comenzile online programul este NONSTOP
Timpul maxim de confirmare sau neacceptare a comenzii va fi de 24 de ore de la lansarea comenzii pe www.watermag.ro indiferent de modalitatea in care comanda este realizata (email, telefon, sistem de comanda, etc.), cu exceptia comenzilor facute in zilele de sambata, duminica sau zile de sarbatoare legala, cand termenul curge de la prima zi lucratoare dupa cea in care s-a plasat comanda. 
Pentru toate comenzile realizate in weekend confirmarea va avea loc in timpul zilei de luni .
Daca WaterMAG confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII, din partea CLIENTULUI. Acceptarea comenzii de catre WaterMAG se considera finalizata atunci cand exista o confirmare telefonica sau electronica (e-mail) din partea WaterMAG catre CLIENT, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.WaterMAG nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata ca avand valoarea unui CONTRACT.
Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la data confirmarii COMENZII de catre WaterMAG si cu respectarea termenului de livrare, pretului si modalitatii de plata specificate in confirmarea comenzii.
Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre WaterMAG sau un furnizor al acestuia.
COMANDA, odată confirmata, este stocata electronic de către WaterMAG. La solicitarea clientului, WaterMAG va trimite in maxim 30 zile de la solicitarea scrisa din partea CLIENTULUI  copie dupa comanda emisa si confirmarea de comanda. Comanda telefonica - Clientul /Utilizatorul poate efectua comenzi telefonice asistat la telefon de un reprezentant al WaterMAG Termenii si condiitile se aplica si in cazul acestor comenzi telefonice. In acest caz, CLIENTUL autorizeaza consultantul de vanzari sa inregistreze comanda in numele sau pe www.watermag.ro. 
 
OBIECTUL CONTRACTULUI
 
Obiectul CONTRACTULUI îl constituie produsul/produsele si serviciile prezentate pe www.watermag.ro si cu privire la care CLIENTUL si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei COMENZI pe www.watermag.ro, confirmate de catre WaterMAG.
Clientul va verifica inainte de plasarea comenzii descrierea si caracteristicile produselor, codul produsului de pe www.watermag.ro si cantitatea.
Clientii isi asuma  cantitatea si codurile produselor comandate. In caz de diferente intre codul produsului si denumire, WaterMAG considera comanda ca fiind facuta pentru codul produsului.
WaterMAG va incerca sa contacteze timp de 24 de ore clientul pentru a i se confirma comanda si clarifica obiectul comenzii. Dupa acest termen, WaterMAG are dreptul de a suspenda comanda pana la contactarea CLIENTULUI sau de a o confirma conform comenzii emise si luand in considerare codul produsului indicat.
Disponibilitatea produselor, pretul final si termenul aproximativ de livrare, se comunica prin confirmarea comenzii de catre consultantul nostru de vanzari.
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
OK, am inteles