Home / Cum se livreaza

Cum se livreaza

 
MODALITATEA DE LIVRARE
 
Produsul va fi livrat CLIENTULUI printr-o firma de curierat sau prin reteau proprie de distributie WaterMAG.
 • Livrarea este gratuita pentru comenzile mai mari de 3500 Lei.
 • Pentru comenzi mai mici de 3500 Lei, tariful pentru livrare este urmatorul:
 • Pentru livrarea in tara in orasele ce fac parte din reteaua FAN Courier tariful pentru livrare este urmatorul: 12 Lei (primul kilogram) + 1 Leu/kg + TVA
  • Pentru localitatile in care nu exista o filiala FAN Courier la tariful mai sus mentionat se aplica o taxa suplimentara de 0.8 lei/km fata de cea mai apropiata filiala.
  • Greutatea coletului - Este cea inscrisa pe ambalajul coletului . Pentru colete cu lungimi peste 1 m se ia in considerare greutatea volumetrica. Aceasta se calculeaza dupa formula: lungime x latime x inaltime ( masurate in cm )/ 6000.
  •  Greutatea volumetrica se calculeaza in cazul coletelor a caror greutate reala este mai mica decat greutatea determinata din formula mai sus mentionata.
  • Tarifele se aplica la greutatea reala sau volumetrica,care din aceastea este mai mare.
Termenul de livrare este de 2-5 zile lucratoare pentru produsele care sunt pe stoc, pentru cele care se aduc pe comanda este de 10-30 de zile lucratoare de la data la care CLIENTUL a achitat avansul, cu exceptia cazului în care partile au convenit altfel. Termenele pot fi mai scurte in functie de disponibilitatea produselor, astfel cum apare in confirmarea comenzii.
Clientul are obligatia de a verifica corectitudinea informatiilor furnizate cu privire la adresa de livrare anterior validarii comenzii. (strada, numarul strazii, blocul/cladirea, numarul, etajul, codul interfonului, codul postal). In cazul aparitiei unor erori la introducerea acestor informatii, WaterMAG nu va fi facut responsabil pentru imposibilitatea livrarii comenzii.
Clientul are obligaţia de a se asigura că, la data livrării, există persoane desemnate pentru a primi produsele, în caz contrar urmând a suporta cheltuielile efectuate de către WaterMAG pentru a le transporta dus-intors. O reexpediere a bunurilor se va face numai dupa ce CLIENTUL achita costul transportului deja efectuat si al celui care urmeaza sa se reefectueze.
La solicitarea WaterMAG sau a Curierului, Clientul va face dovada identitatii sale, daca e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de comanda atribuit de catre sistemul de vanzare.
In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii comenzii in mod personal, comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre CURIER, a numarului comenzii.  Nici o cerere de livrare a unei comenzi nu va putea fi onorata daca Clientul nu indeplineste conditiile de mai sus.
Programul de efectuare a livrarilor este de luni pana vineri intre orele 09.00 – 17.00 cu exceptia zilelor de sarbatoare legala. CLIENTUL este rugat sa precizeze la plasarea comenzii la ce ora poate fi livrata marfa, in cadrul intervalului mentionat anterior, si un numar de telefon de contact, in caz contrar, produsele se pot livra oricand in cadrul intervalului de timp.
In afara de cazul in care altceva este agreat de WaterMAG si CLIENT, WaterMAG se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate produselor si serviciilor comandate de catre CLIENTI in momentul predarii acestora catre client sau catre reprezentantul CLIENTULUI (persoana care preia produsele livrate).
WaterMAG va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la CLIENT.
WaterMAG va efectua livrarea produselor si serviciile doar pe teritoriul Romaniei. Proprietatea asupra produselor si serviciilor va fi transferate CLIENTULUI la momentul efectuarii platii.
WaterMAG atentioneaza CLIENTII ca, in cazul livrarii prin curier sau prin transportator propriu, acesta nu este autorizat de catre WaterMAG sa permita CLIENTULUI deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii  contravalorii a acestora. Receptia calitativa si cantitativa a marfurilor se face in momentul predarii, de fata cu soferul de livrare. In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca produsul nu este diponibil, WaterMAG va informa CLIENTUL despre aceasta situatie.
WaterMAG poate livra CLIENTULUI un produs similar avand acelasi pret, în situatia în care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.
Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs. Termenul de livrare incepe sa curga in toate cazurile in care se percepe avans, de la incasarea integrala a avansului de catre WaterMAG
Pana la achitarea integrala a pretului, WaterMAG are dreptul de a suspenda termenul de livrare.
WaterMAG, în cazul în care nu poate executa CONTRACTUL motivate de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, de indata, urmand ca sumele de bani achitate de catre CLIENT pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 30 de zile.
In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, WaterMAG va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii. In cazul in care WaterMAG primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, WaterMAG poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
OK, am inteles