Home / Cum platesc

Cum PLATESC

 
Modalitatea de plata
 
  • Plata ramburs:la primirea produselor

    In cazul platii ramburs, clientul va plati valoare produselor si valoarea transportului aferenta coletului, curierului care ii livreaza comanda (se poate opta  si pentru asigurarea produselor).

  • Ordin de plata:Plata prin Ordin de plata se face in baza facturii proforme emise de WaterMAG, in urma confirmarii prin e-mail a comenzii cu un consultant de vanzari.
Plata se va face in contul:
  • SCBARRONE SANTE SRL
  • C.I.F : RO30534930
  • Nr. reg. Com : J23/1701/2015
  • Sediul: Str Campului 17, Com Chiajna, Judet Ilfov
  • IBAN: RO69BRDE230SV28444012300
  • Banca:BRD Agentia Urziceni
     -Mentiuni obligatorii:  Pe ordinul de plata se va mentiona obligatoriu numarul comenzii sau al facturii.
Daca pe ordinul de plata nu apar informatiile de mai sus, rugam Clientul a trimite dovada platii cu indicarea informatiilor de mai sus pe adresa de e-mail: comenzi@watermag.ro
Livrarea va fi efectuata numai dupa creditarea contului bancar al WaterMAG cu intreaga suma si dupa identificarea comenzii pentru care s-a achitat avansul.
In caz contrar, WaterMAG are dreptul sa suspende termenul de livrare pana la confirmarea efectuarii platii.
 
Plata comenzilor cu valoare peste 3000 lei si a
produselor care se aduc pe baza de comanda
 
Pentru comenzile efectuate pe www.watermag.ro a caror valoare depaseste suma de 3000 RON (TVA inclus) sau pentru produsele care nu sunt pe stoc si se aduc pa baza de comanda, dupa confirmarea comenzii, CLIENTUL va primi o factura proforma pentru avans. In lipsa unor prevederi contrare, avansul va fi de minim 50%.  

Neplata avansului suspenda intrarea in vigoare a contractului, si, implicit, termenul de livrare, pana la achitarea integrala.
Restul pretului se achita inainte de livrare. Neplata integrala a pretului pana la livrarea produselor, suspenda obligatia WaterMAG de a livra produsele.
Pretul total, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in COMANDA.
WaterMAG va emite catre CLIENT o factura proforma pentru a incasa avansul si, ulterior, o factura fiscala pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
OK, am inteles