«

»

Jul 21

Sterilizarea apei. Lampi cu raze ultraviolete

Sterilizatoarele cu lampi UV pentru purificarea apei sunt solutiile cele mai moderne si eficiente pentru eliminarea bacteriilor si a virusurilor, purificarea de alge, protozoare, mucegaiuri si alte impuritati, a apei de baut.

Apa de baut este astfel purificata fara folosirea de substante chimice pentru dezinfectare, si drept urmare nu raman in apa reziduuri, miros si gust neplacut, asa cum se intampla in urma dezinfectarii apei prin clorinare, de exemplu.

Tratarea apei potabile prin sterilizarea cu ultraviolete nu ii schimba acesteia gustul sau mirosul, ori compozitia de minerale naturale, si este la acest moment solutia cea mai ieftina si cea mai sigura pentru o apa de calitate in gospodarie.

Pentru ca apa de baut sa fie purificata si tratata corespunzator, este nevoie ca aceasta sa indeplineasca anumite conditii, sau sa fie folosite in acelasi timp mai multe tipuri de filtre sau sisteme de purificare.

-apa-potabila-puturi-forate-filtrare-cu-lampi-ultraviolete

Sterilizatoare apa potabila cu UV in magazinul online WaterMAG.ro

Sterilizatorul WMUV-RO este special conceput pentru a fi folosit in cadrul instalatiilor de purificare a apei cu Osmoza Inversa sau a purificatoarelor cu ultrafiltrare.

Sterilizatorul UV-12 / 55W este o lampa recomandata in special locuintelor familiale care folosesc in gospodarie apa din puturi forate. Specialistii recomanda si o prefiltrare de 5 microni a apei, inainte ca aceasta sa treaca prin instalatia de sterilizare, pentru o calitate garantata a apei.

Sterilizatorul cu UV WaterMAG model WMUV-24 este, de asemenea, ideal pentru purificarea apei ce ar putea fi infestata cu bacterii, virusuri, alge, protozoare sau mucegaiuri, fara folosirea unor substante chimice care sa-i modifice gustul, culoarea sau mirosul. Purificarea apei prin sterilizarea cu UV are si avantajul pastrarii calitatii fizico-chimice si organoleptice a apei.

sterilizatoare-uv-apa-potabila

Pentru ca apa tratata astfel sa fie de cea mai buna calitate iar sterilizarea sa aiba efectul asteptat, este necesar ca apa sa indeplineasca anumite conditii, pe care le gasiti in fisa de instructiuni a sistemului sau pe site-ul nostru WaterMAG.ro. Una dintre conditii este ca nivelul de duritate a apei sau fie sub 7 grade G sau instalarea unei Statii de Dedurizare inaintea lampii UV.