«

»

Nov 14

Statii de dedurizare DIAMOND ELITE

Dezavantajele apei cu duritate ridicată sunt numeroase, şi merg de la scurtarea duratei de viaţă a instalaţiilor sanitare şi a aparaturii electrocasnice ce funcţionează cu apă, până la creşterea consumului de energie sau de detergenţi şi senzaţia de piele uscată după ce ne spălăm.

Dedurizatoarele moderne, cu sisteme eficiente şi economice de dedurizare a apei, rezolvă toate aceste probleme, datorită tehnologiilor de ultimă oră.

dedurizator-apa-premiumDedurizatoarele din gama DIAMOND ELITE pe care ni le prezintă WaterMAG.ro, proiectate pentru un consum mediu sau mare de apă cu un nivel mediu şi ridicat de duritate a apei, elimină tartrul şi depunerile de pe conductele şi instalaţiile sanitare. De asemenea, apa dedurizată scade consumul de detergenţi şi săpun, iar hainele sunt mai strălucitoare şi mai rezistente.

Unul dintre atuurile dedurizatorului DIAMOND ELITE constă în faptul că este pre-setat de către specialiştii WaterMAG.ro, în funcţie de calitatea apei beneficiarului, pentru un randament maxim la un consum cât mai eficient. Dedurizatoarele funcţionează complet automat, iar softul cu care sunt echipate permite optimizarea parametrilor de funcţionare, pentru un consum de sare optim raportat la cantitatea de apă dedurizată.

  • dedurizator-filtruBB20MDimensionarea staţiilor de dedurizare a apei se face în funcţie de 3 parametri: consumul mediu zilnic de apă pentru o persoană aproximat la 140 litri, concentraţia de Fe din apă şi numărul de consumatori din imobil.
    .
  • Accesoriile necesare pentru instalarea staţiei de dedurizare sunt filtrul Big Blue 20″/10″ pentru protecţia răşinii şi a electrovalvei, şi un Bypass care asigură alimentarea cu apă în timpul igienizării staţiei şi a intervenţiilor tehnice.