«

»

Mar 17

Detoxifierea organismului, o necesitate, nu doar o moda

Daca organismul are nevoie de o perioada de purificare, de eliminare a toxinelor acumulate in ultima perioada, apa curata si sanatoasa, alimentatia usoara si miscarea sunt elementele principale ale curei de curatare a organismului.detoxifiere-organism-ceaiuri-apa-purificata

Apa este primul element de care are nevoie organismul pentru ca toate procesele sa desfasoare normal la nivel celular si pentru eliminarea toxinelor. Un litru sau un litru si jumatate pe zi de apa pura si care si-a pastrat proprietatile benefice naturale, este primul ingredient al perioadei de detoxifiere pe care ne pregatim sa o incepem.

La fel de benefice sunt si infuziile de plante cu proprietati curative deosebite, precum mesteacanul, un bun diuretic si detoxifiant. Ortosifonul sau Orthosiphon-ul (planta medicinala din Indonezia si Malaezia) este, de asemenea, recomandat pentru actiunea sa diuretica, eliminarea calculilor biliari si renali.

De ce avem nevoie de curatarea periodica a organismului?

Daca depasim granita tendintei mondene de a urma diete si tratamente pentru slabire sau dezintoxicare, constatam ca sanatatea noastra este afectata – fara sa ne dam seama si fara sa simtim imediat consecintele – de aerul poluat din aglomeratiile urbane dar si din mediul rural, de imposibilitatea de a evita 100% alimentele ce contin diferiti compusi pentru prelungirea termenului de valabilitate, potentiatori de gust etc. dar si de apa potabila lipsita de proprietatile naturale benefice pentru organism.

  • Astfel detoxifierea organismului cu apa purificata si de calitate foarte buna si ceaiuri naturale devine o necesitate, nu doar o moda.

statii-purficare-apa-reminalizare-ionizareDespre apa din natura sau apa potabila din sistemul public de distributie am mai vorbit pe blogul nostru, si stim deja ca sunt multe aspecte de care trebuie sa tinem seama, daca vrem sa consumam apa de calitate, nu doar potabila.

Apa potabila ce vine la robinetele noastre prin sistemul public este dezinfectata prin clorinare, insa pana la robinetul nostru aceasta poate sa acumuleze pe durata transportului prin conducte si tevi metale grele, impuritati de diferite tipuri. In plus, apa tratata cu clor capata de multe ori un aspect neplacut si un miros dezagreabil.

Statii de purificare pentru o apa potabila curata si benefica pentru organism

Sistemele moderne de purificare si tratare a apei rezolva simplu aceasta problema a apei de consum pentru familie: statiile de purificare Osmoza Inversa cu 7 trepte de filtrare a apei isi amortizeaza costul in scurt timp, sunt usor de montat si de intretinut, iar apa pe care o asigura este limpede si gustoasa, purificata si mai ales sanatoasa.

Statiile de purificare a apei Osmoza Inversa ADVANCE PLCD cu 7 trepte de filtrare asigura o apa potabila de cea mai buna calitate, datorita tehnologiei de ultima generatie:

  • Purificarea apei prin trecerea acesteia prin mai multe trepte de filtrare: filtru de 5 microni si de 1 micron, filtru carbune activat GAC si postfiltru GAC.
  • Echilibrarea pH-ului apei si echilibrarea cantitatii de minerale din compozitie cu ajutorul cartusului special de remineralizare: se aduce astfel apei un aport de minerale, precum calciu, magneziu, sodiu, potasiu și altele, in proportiile necesare organismului.
  • Ionizarea la nivelul natural al apei cu ajutorul Ionizatorului Bioceramic, pentru o apa potabila ce echilibreaza procesele fiziologice ale corpului, contribuie la detoxifiere si reduce nivelul radicalilor liberi.

Magazinul online WaterMAG va ofera cele mai moderne solutii de filtrare si tratare a apei, va ajuta sa faceti alegerea potrivita, in functie de volumul mediu de apa pe care il consumati si de caracteristicile specifice ale acesteia. In plus, statiile de purificare sunt livrate cu presetarile realizate de specialistii nostri, pe baza precizarilor pe care ni le oferiti, legate de specificul sursei de apa.

Promotille WaterMAG: statii de purificare si dedurizare a apei, filtre si accesorii

purificatoare-apa-osmoza-inversa-7treptefiltrare