«

»

Jan 20

Dedurizatoare la promotie

In dorinta de a va oferi cele mai bune sisteme profesionale de tratare a apei, WaterMAG va prezinta pe site-ul oficial Watermag.ro o selectie a celor mai moderne si eficiente sisteme de purificare a apei cu Osmoza Inversa, Dedurizatoare si Statii de Multifiltrare sau Sterilizatoare cu UV.

promotie-dedurizator-20ian2014Pachetele promotionale din sectiunea „Promotiile Saptamanii” sunt concepute astfel incat sa va propuna diferite tipuri de purificatoare sau statii de filtrare si dedurizare insotite de accesorii sau consumabile, la preturi reduse.

Unul dintre pachetele promotionale pentru dedurizatoare va propune un set de produse de tratare si dedurizare a apei – Pachetul ECONOMY – care include:

.

  • Dedurizator DIAMOND 30, un sistem complet automat si care permite programarea volumetrica in functie de caracteristicile apei.

Recomandat in special pentru locuintele care consuma zilnic un volum mediu de apa sau pentru surse de apa cu o duritate medie, Dedurizatorul DIAMOND 30 asigura o serie de avantaje, printre care eliminarea sau prevenirea depunerilor de calcar pe conducte si tevi, dar si reducerea consumului de sapun si detergenti.

  • Bypass 1″ pentru dedurizatoarele DIAMOND ELITE, DIAMOND, MICRO, SIMPLEX DM
    .
  • Filtru Big Blue 20″- un set complet pentru protectia dedurizatorului, care include un cartus de 5 microni, carcasa pentru filtru , manometru si suport, cheie pentru filtru.

duritate-apa-depunere-tartru-masini-de-spalatApa cu o duritate ridicata are efecte negative atat asupra instalatiilor sanitare si a electrocasnicelor din casa, a tevilor si a conductelor ce transporta apa, cat si asupra hainelor spalate cu apa dura, care vor avea durata de viata mult mai scurta.

Asa se face ca apa cu duritate mare ne face sa cheltuim bani si sa consumam timp pentru intretinerea si repararea periodica a instalatiilor si a masinilor de spalat, dar si pentru detergenti, pentru ca hainele sa fie bine spalate.

apa-dura-usuca-pielea

In plus, nici pielea nu ramane ne-afectata de surplusul de calcar din apa, astfel ca senzatia de piele uscata sau chiar iritatiile devin tot mai frecvente. Este nevoie de tratamente suplimentare de ingrijire a pielii si a parului pentru a inlatura acea stare de disconfort de dupa baie sau dupa dus.